Tel: +31 (0) 10 519 22 30
Social media Facebook Youtube Linked in Twitter

Zuig- en opvangsystemen

EmdaMed is exclusief vertegenwoordiger van het assortiment van Serres zuig- en opvangsystemen.

Het disposable Serres afzuig- en opvangsysteem bestrijkt het breedste scala van medische toepassingen bij het opvangen van bloed en overige vloeistoffen. Het eenvoudig te gebruiken systeem kan naar wens worden geïmplementeerd op iedere afdeling. Mede door dit breedste scala aan accessoires en compatible componenten is het Serres systeem erg gebruiksvriendelijk, ergonomisch en veilig voor personeel en patiënt.

Het Serres opvangsysteem garandeert een foutloze installatie, die zorgt voor een veilig, vacuüm sluitend en lekvrij systeem. Hierdoor zijn wij het beste in kwaliteit en tevens in leverbetrouwbaarheid.

De opvangzakken en canisters zijn leverbaar in 1, 2 en 3 liter, in de standaard zak en de PreGelled zak. De maximale opvangcapaciteit van een Serres serie carrousel is 36 liter. Tevens bevat het assortiment, specimencups, fijnverdeling voor neonaten en de Nemo. De Nemo is ontwikkeld voor een veilige leging van de zakken, hierdoor dienen de zakken niet meer bij het ziekenhuis specifiek afval afgevoerd te worden (kostenreductie). Ook biedt Serres een breed scala aan afzuigslangen speciaal voor afzuigsystemen. De slangen zijn voorzien van universele of specifieke connectoren, bubble slangen horen ook in dit assortiment thuis. De slangen zijn te gebruiken op alle systemen, zijn CE gecertificeerd en zijn PVC- en latexvrij.

Kortom wij durven u te zeggen “het Serres zuig/opvangsysteem is het meest complete, veilige en kwalitatief het beste systeem, dat op de markt beschikbaar is".

Kernwoorden: verbindingsslangen, OK slang, uitzuigslang
Producten
EmdaMed B.V.
Morsestraat 22
2652 XG Berkel en Rodenrijs
Nederland
+31 (0) 10 519 22 30
sales@emdamed.nl
www.emdamed.nl
Kvk: 27109269
BTW nr: NL008388180B01