Tel: +31 (0) 10 519 22 30
Social media Facebook Youtube Linked in Twitter

EmdaMed

Missie

Wij zijn één van de meest gerespecteerde leveranciers voor de gezondheidszorg. Deze positie is mogelijk door het inspelen op de wensen van de medisch professional. Dit in combinatie met de juiste producten en het hebben van een toegewijde, sfeervolle en dynamische organisatie.

Wij

EmdaMed B.V. is opgericht in de jaren '80. Sinds 2006 heeft EmdaMed B.V. een nieuw management onder leiding van Geert-Jan Elzerman. Onze familiaire bedrijfscultuur is erg belangrijk en zien wij onze relaties als grote en onderscheidende toegevoegde waarde. Dit merkt u door een toegewijd team dat garant staat voor kwaliteit van haar producten en dienstverlening. Wij werken conform ISO 13485.

Actualiteit

Met onze producten richten wij ons op de specialismen chirurgie (algemeen en plastische), anesthesie/IC, hygiëne,  infectiepreventie en verpleging. In onze visie past geen strikt merkbeleid, maar wél het kunnen aanbieden van actuele, innoverende concepten en producten. Samen met u als gebruiker ontwikkelen wij op maat gemaakte producten die door onze leveranciers worden geproduceerd. Met onze exclusieve en hoogwaardige producten stellen wij u als zorgaanbieder in staat uw patiënten de optimale zorg te bieden.

Assortiment

Naast onze exclusieve merken laten wij ook diverse producten produceren onder ons eigen label EmdaMed. Al onze eigen producten worden vervaardigd bij gerenommeerde fabrikanten. Daarnaast vertegenwoordigen wij ook alle merken die aansluiten bij onze productgroepen.

Voor een overzicht van ons assortiment verwijzen wij u naar onze online catalogus

ICT

Door onze technologische ontwikkelingen is het mogelijk om op “fijn-distributie”-niveau uw bestellingen te kunnen leveren. Wij zijn in staat uw specifieke wensen uit te voeren, zoals budget- of assortimentkeuzes per afdeling en/of patiënt.


EmdaMed B.V.
Morsestraat 22
2652 XG Berkel en Rodenrijs
Nederland
+31 (0) 10 519 22 30
sales@emdamed.nl
www.emdamed.nl
Kvk: 27109269
BTW nr: NL008388180B01