Tel: +31 (0) 10 519 22 30
Social media Facebook Youtube Linked in Twitter

Overname Emdaplast B.V.

Het is alweer ruim 10 jaar geleden dat ik de trotse eigenaar ben geworden van EmdaMed B.V., het voormalig bedrijf van Frank Schaaf. Met ons professionele team hebben wij onze unieke marktpositie verder kunnen uitbreiden.

De passie om verder te ontwikkelen is er nog steeds, vandaar dat ik, de heren Frank Schaaf en Guido van der Wal (voormalig eigenaren), heb benaderd om Emdaplast B.V. over te kunnen nemen. Onlangs hebben wij een gezamenlijk akkoord bereikt en is de overdracht op 2 mei jl. tot stand gekomen. Emdaplast B.V. zal onder dezelfde naam blijven “opereren” binnen het moederbedrijf EmdaMed B.V. Al tientallen jaren is Emdaplast B.V. de partner voor reconstructive en de esthetische markt.

Emdaplast B.V. is de totaal leverancier voor (borst) implantaten en tissue expanders van Eurosilicone, de resorbeerbare mesh TIGR Matrix, de simulatiesoftware voor borst- en gezichtsprocedures van Crisalix, drukkleding van Marena en Carefix, hyaluronzuur, liposuctie- en lipofilling benodigdheden van o.a. Nouvag en KMI en diverse andere producten.

Mocht u vragen hebben, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen.


EmdaMed B.V.
Morsestraat 22
2652 XG Berkel en Rodenrijs
Nederland
+31 (0) 10 519 22 30
sales@emdamed.nl
www.emdamed.nl
Kvk: 27109269
BTW nr: NL008388180B01