Tel: +31 (0) 10 519 22 30
Social media Facebook Youtube Linked in Twitter

Nieuwe samenwerking

Graag stellen wij u voor aan onze nieuwe partner Lymphcomfort 

Lymphcomfort is gespecialiseerd in compressie hulpmiddelen voor het bovenlichaam. Ons product kan door zowel vrouwen als mannen worden gedragen.

Na een ontwikkelingsproces samen met medisch specialisten is de compressie lymfdrainage thoraxbandage (DTB) gecreëerd. Manuele oedeemtherapie is een momentopname waarbij vocht wordt gereduceerd. Bij thuiskomst loopt het lichaam gewoon weer vol. Dit compressie hulpmiddel kan gedurende de hele dag gedragen worden en geeft hierdoor constant compressie op het lichaam waardoor het reduceren van vocht door blijft gaan.

De ervaringsdeskundige Elly Kouwenberg van Lymphcomfort is de grondlegger hiervan en was de eerste en enige die in 2007 dit hulpmiddel op de markt heeft gebracht. Sinds 2011 zijn er heel wat andere leveranciers uit de grond gestampt die zich op dit product zijn gaan storten en zijn begonnen ons product na te maken. Tot op heden is men daar niet in geslaagd.

De lymphcomfort lymfdrainage thoraxbandage onderscheid zich van alle andere thoraxbandages omdat ons product is ontwikkeld vanuit een persoonlijke ervaring met chronisch lymfoedeem.

Het voldoet aan alle eisen welke door dermatologen, oncoloog, oncologisch chirurg, plastisch chirurg en huid-en oedeemtherapeuten worden gesteld aan een dergelijk product.

Om strategische redenen, zoals onder andere; een groter netwerk, dekking en assortiment, hebben wij besloten onze krachten te bundelen. Samen zijn wij in staat om een compleet pakket aan te bieden tegen zeer concurrerende prijzen op het gebied van compressie therapie.

Wilt u meer weten over de Thoraxbandage kunt u contact opnemen met ons op:
010 519 2239 of een email sturen naar lymphcomfort@emdaplast.nl.


EmdaMed B.V.
Morsestraat 22
2652 XG Berkel en Rodenrijs
Nederland
+31 (0) 10 519 22 30
sales@emdamed.nl
www.emdamed.nl
Kvk: 27109269
BTW nr: NL008388180B01