Tel: +31 (0) 10 519 22 30
Social media Facebook Youtube Linked in Twitter

EmdaMed schenkt artikelen aan Stichting Urgenta

EmdaMed schenkt artikelen aan Stichting Werkgroep Urgenta voor het Hicensti ziekenhuis te Moldavië

De Stichting Werkgroep Urgenta is een non profit hulporganisatie die zich bezighoudt met ontwikkelingswerk in Oost-Europa (Roemenië en Moldavië). De stichting biedt ontwikkelingshulp middels het uitvoeren van technische projecten in de medische sector en bestaat voornamelijk uit vrijwilligers.

Sinds het voorjaar 2019 heeft Stichting Werkgroep Urgenta een nieuw project onder handen genomen in het district ziekenhuis Hincesti te Moldavië. Het ziekenhuis heeft zich gedurende zijn bestaan geleidelijk uitgebreid, waarbij de Stichting Werkgroep Urgenta verantwoordelijk is geweest voor het realiseren van 51 zuurstof- en persluchtaansluitingen.

Oprichter van de stichting Jan Scheerder lichte EmdaMed in over de stichting en het werk dat ze verrichten aan het Hincesti ziekenhuis. Onder de indruk van het verhaal en de resultaten die ze hebben bereikt, besloot EmdaMed de stichting te ondersteunen.

Als toonaangevend leverancier van medische hulpmiddelen zijn wij bekend in de medische sector en hebben we inmiddels diverse producten mogen schenken aan het Hincesti ziekenhuis. De positieve reacties die wij hebben ontvangen van het ziekenhuis evenals de Stichting Werkgroep Urgenta verblijden ons enorm en we zijn trots een bijdrage te mogen leveren aan het verbeteren van het ziekenhuis!

Vice directeur Hincestie ziekenhuis gelukkig met geschonken EmdaMed artikelen


EmdaMed B.V.
Morsestraat 22
2652 XG Berkel en Rodenrijs
Nederland
+31 (0) 10 519 22 30
sales@emdamed.nl
www.emdamed.nl
Kvk: 27109269
BTW nr: NL008388180B01