Tel: +31 (0) 10 519 22 30
Social media Facebook Youtube Linked in Twitter

Stage: Markt onderzoek

Over ons

DEXERmedical is een jong bedrijf gespecialiseerd in ontwerpen en distributie van chirurgisch instrumentarium. EmdaPlast is een van Nederlands grootste distributeurs in de branche. Beide zijn familiebedrijven en gecertificeerd volgens de hoogste internationale standaard (ISO 13485). Onze focus ligt op het verbeteren van de patiëntveiligheid en verminderen van administratieve rompslomp. Er wordt samengewerkt met internationaal gerenommeerde partners.

Over jou

Jij bent een student in de laatste fase van je studie en geïnteresseerd in internationale handel, digitalisering en de medische sector. Wat ervaring en affiniteit met marktonderzoek, data analyse en grafische weergave van resultaten strekt tot de aanbeveling. Je kan werken in teamverband maar bent ook in staat zelfstandig te werken en gepast initiatief te nemen.

Over het onderzoek

Deel A: Breng het netwerk in beeld van distributeurs van chirurgisch instrumentarium in Europa (te beginnen met de landen met de grootste afzetmarkt). 

Deel B: Bereken potentiële marktpenetratie (op basis van formules die wij je leren cq jij zelf bedenkt), verdienpotentieel en probeer er prioriteiten aan te geven.

Start & duur

Jouw stage begint 1 september 2021 en duurt 3 of 6 maanden afhankelijk van de relevante omstandigheden. (In overleg is het mogelijk eerder te beginnen.) Je wordt verwacht ca 40 uur per week te werken (thuis en/of op locatie Rotterdam in nader overleg).

Waarom?

Leer op werkvloer van ‘het echte werk’ waar jij daadwerkelijk meewerkt met professionals binnen de hele supply chain van fabrikant, distributeur, manager tot eindgebruiker.

Ontdek de kick van de mogelijkheid om wél het verschil te kunnen maken in plaats van alleen maar het gevoel te hebben dat je koffie rondbrengt en aan het kopiëren bent.

INTERESSE? NEEM CONTACT MET ONS OP!

Vul het online vragenformulier in

of stuur een email met je CV en motivatiebrief naar: m.stevens@dexermedical.com.


EmdaMed B.V.
Morsestraat 22
2652 XG Berkel en Rodenrijs
Nederland
+31 (0) 10 519 22 30
sales@emdamed.nl
www.emdamed.nl
Kvk: 27109269
BTW nr: NL008388180B01