Tel: +31 (0) 10 519 22 30
Social media Facebook Youtube Linked in Twitter

Samenwerking Vileda en EmdaMed

Met gepaste trots kunnen wij mededelen dat EmdaMed vanaf nu vertegenwoordiger is van Vileda, een internationale fabrikant van o.a. schoonmaakhulpmiddelen.

Vileda is een fabrikant van hoogwaardige en kwalitatieve schoonmaakhulpmiddelen, waaronder (disposable) microvezel systemen, maar ook hygiënische afvalbakken.


Het Health Care assortiment van Vileda is een zeer mooie aanvulling op het huidige assortiment van EmdaMed om het concept voor reiniging en desinfectie compleet te maken.


Door het combineren van de producten wordt een vernieuwde conceptmatige aanpak van schoonmaken en reinigen mogelijk. Wij vertellen u daar graag meer over!


Ter introductie van de samenwerking hebben wij een gezamenlijke introductie actie. Bij aanschaf van 10 afvalbakken van Vileda ontvangt u in de maanden maart en april 1 extra afvalbak gratis. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze afdeling Sales Support of uw contactpersoon.

Introductie actie: 10 + 1 gratis

De vernieuwde eisen van de inspectie voor de gezondheidszorg heeft onder andere gevolgen voor de afvalbakken binnen zorginstellingen. Vileda voldoet met het Hera assortiment volledig aan deze eisen.

Redenen waarom de inspectie volksgezondheid de Hera prullenbakken goedkeurt zijn onder andere:

  • - Deksel heeft dempingsmechanisme, waardoor minder fijn stof in de lucht komt Handsfree!

  • - Dekselranden overlappen tegen stankvorming

  • - Volledig kunststof

  • - Makkelijk schoon te maken

  • - Meerdere maten

  • - Meerdere kleuren voor onderscheid afval


EmdaMed B.V.
Morsestraat 22
2652 XG Berkel en Rodenrijs
Nederland
+31 (0) 10 519 22 30
sales@emdamed.nl
www.emdamed.nl
Kvk: 27109269
BTW nr: NL008388180B01