Home / Producten / Zuig- en opvangsystemen / Opvangzakken

Opvangzakken

Wegwerp Serres opvangzakken zijn ontworpen om de hoogste prestaties en gebruiksgemak bieden .
opvangzakken van 1000 ml , 2000 ml en 3000 ml zijn gemaakt van dunne maar sterke polyethyleenfolie , waardoor het systeem de meest hygiënische en veilige oplossing. Alle Serres opvangzakken zijn voorzien van een hydrofobe filters die dienen als een gecombineerde bacteriële filter en overloopbeveiliging .


Elke opvangzak is voorzien van een gepatenteerde Single ConnectionTM systeem dat misconnectie vrijwel onmogelijk maakt. De foutloze aansluiting is eenvoudig te leren en te gebruiken en minimaliseert het risico op fouten of ongevallen. Sluit de opvangzak en deze is klaar voor gebruik. Gebruikte zakken worden eenvoudig losgekoppeld en afgedekt.


Alle zakken kunnen individueel of in een seriële verbinding worden gebruikt en zijn geschikt voor alle accessoires voor speciale klinische behoeften . Ongeacht uw zuig procedurele behoeften, vindt u een ideale oplossing uit ons uitgebreide assortiment opvangzakken.

  • Opvangzakken zijn gevouwen verpakt en ingebonden, waardoor het installeren van de zak eenvoudiger en sneller is.
  • Opvangzakken met terugslagklep voor extra hygiene en voorkomt morsen van vloeistof.
  • Per stuk verpakte zakken zijn afgedicht tegen stof tijdens opslag, waardoor ze een ideale oplossing bieden voor klanten die minimaal verbruik van opvangzakken hebben.
  • De ideale oplossing voor optimale hygiëne
Omschrijving Verpakking
Opvangzak Serres 1 liter 216 pcs
Opvangzak Serres 2 liter 144 pcs
Opvangzak Serres 3 liter 144 pcs