Over EmdaMed

Bij EmdaMed geloven we als medische groothandel in een goede zorg voor iedereen. Iedere dag leggen we de lat weer een stukje hoger om de zorg in zorginstellingen sneller, veiliger en comfortabeler te laten verlopen.

Door ons continu te verdiepen in de ontwikkelingen in de gezondheidszorg weten we wat de oplossingen van morgen zijn. En door slim en verstandig in te kopen en de samenwerking met onze partners te optimaliseren kunnen we elke zorginstelling voorzien van de beste producten tegen de juiste condities. Zo kunt u als zorgprofessional focussen op dat waar u goed in bent: uitstekende zorg verlenen.

Missie

Onze missie is: ‘het zijn en blijven van één van de meest gerespecteerde leveranciers voor de gezondheidszorg’. Het inspelen op de wensen van de medische professional in combinatie met het aanbieden van de juiste producten en het hebben van een toegewijde, sfeervolle en dynamische organisatie sluit perfect aan op deze missie.

 

Innovatie

Met onze producten richten wij ons op de specialismen algemene chirurgie, anesthesie, infectiepreventie en verpleging. In onze visie past geen strikt merkenbeleid, wél het kunnen aanbieden van actuele, innoverende concepten en producten. Wij zijn in staat om, in samenwerking met de gebruiker, producten op maat te ontwikkelen die door onze leveranciers worden geproduceerd. Met onze exclusieve en hoogwaardige producten stellen wij u als zorgaanbieder in staat uw patiënten de optimale zorg te bieden. EmdaMed is ISO 13485:2016 gecertificeerd. Dit betekent dat wij aantoonbaar voldoen aan de hoogste Europese eisen op het gebied van bedrijfsvoering van medische hulpmiddelen. 

Assortiment

EmdaMed vertegenwoordigt een groot aantal exclusieve merken en laat daarnaast ook diverse producten produceren onder eigen label. Al deze producten worden vervaardigd bij gerenommeerde fabrikanten. Door een efficiënte organisatie van het bestelproces is EmdaMed in staat uw specifieke wensen uit te voeren, zoals aparte budget- of productkeuzes per afdeling en/of patiënt.

Duurzaamheid

Duurzaamheid, circulariteit en verantwoord ondernemen zijn onderwerpen die in de medische zorg en bovenal door onszelf, als zeer belangrijk bevonden worden. Het klimaatakkoord van Parijs en de in Nederland officieel vastgelegde Klimaatwet hebben nu ook bedrijven verplicht om deze onderwerpen op te nemen in de jaarlijkse doelstellingen.

EmdaMed Part of OPTIGROUP

OptiGroup, met een netto-omzet van ongeveer EUR 1,7 miljard en 2.000 werknemers, is een toonaangevende Europese distributiegroep. OptiGroup-bedrijven ondersteunen meer dan 105.000 B2B-klanten, voornamelijk binnen schoonmaak & facility management, hotel & restaurant, gezondheidszorg, verwerkende industrie en de grafische sector, met producten en op maat gemaakte leveringsoplossingen die activiteiten stroomlijnen en een succesvollere bedrijfsvoering bevorderen. Het hoofdkantoor van OptiGroup is gevestigd in Göteborg, Zweden. Meer informatie op www.optigroup.com.

Mocht u verdere informatie wensen, neem dan contact op met onze afdeling Support: 010 519 22 30.

Ons team

Amber Janssen
Customer Care

Dewie van Wichen
Logistics

Ivan Sarmo
Logistics

Kevin Orrantia Borbolla
Logistics

Linda Koenst
Accountmanager

Myrte Werkman
Customer Care

Stijn Kouwets
Purchase