Over EmdaMed

EmdaMed B.V. is een succesvolle leverancier van medische en tandheelkundige producten, verpleeg- en orthopedische artikelen en laboratoriumbenodigdheden. EmdaMed is opgericht in 1984 en staat sinds 2006 onder leiding van Geert-Jan Elzerman. De familiaire bedrijfscultuur van EmdaMed zien wij, en onze relaties, als grote onderscheidende en toegevoegde waarde van het bedrijf. EmdaMed heeft een enthousiast en toegewijd team dat kwaliteit en klanttevredenheid de hoogste prioriteit geeft.

Tevens leveren wij via onze webshop EmdaCare en EmdaWear artikelen voor de consument.

Missie

Onze missie is: ‘het zijn en blijven van één van de meest gerespecteerde leveranciers voor de gezondheidszorg’. Het inspelen op de wensen van de medische professional in combinatie met het aanbieden van de juiste producten en het hebben van een toegewijde, sfeervolle en dynamische organisatie sluit perfect aan op deze missie.

 

Innovatie

Met onze producten richten wij ons op de specialismen algemene- en plastische chirurgie, anesthesie, infectiepreventie en verpleging. In onze visie past geen strikt merkenbeleid, wél het kunnen aanbieden van actuele, innoverende concepten en producten. Wij zijn in staat om, in samenwerking met de gebruiker, producten op maat te ontwikkelen die door onze leveranciers worden geproduceerd. Met onze exclusieve en hoogwaardige producten stellen wij u als zorgaanbieder in staat uw patiënten de optimale zorg te bieden. EmdaMed is ISO 13485:2016 gecertificeerd. Dit betekent dat wij aantoonbaar voldoen aan de hoogste Europese eisen op het gebied van bedrijfsvoering van medische hulpmiddelen. 

Assortiment

EmdaMed vertegenwoordigt een groot aantal exclusieve merken en laat daarnaast ook diverse producten produceren onder eigen label. Al deze producten worden vervaardigd bij gerenommeerde fabrikanten. Door een efficiënte organisatie van het bestelproces is EmdaMed in staat uw specifieke wensen uit te voeren, zoals aparte budget- of productkeuzes per afdeling en/of patiënt.

Download hier ons beleidsverklaring

Duurzaamheid

Duurzaamheid, circulariteit en verantwoord ondernemen zijn onderwerpen die in de medische zorg en bovenal door onszelf, als zeer belangrijk bevonden worden. Het klimaatakkoord van Parijs en de in Nederland officieel vastgelegde Klimaatwet hebben nu ook bedrijven verplicht om deze onderwerpen op te nemen in de jaarlijkse doelstellingen.

Download hier ons duurzaamheidsbeleid.

Mocht u verdere informatie wensen, neem dan contact op met onze afdeling Support: 010 519 22 30.

Ons team

Amber Janssen
Customer Care Emdamed

Ashley van der Klugt
QA&RA | sustainability

Dewie van Wichen
Logistics

Dicky Schipper
Productmanager

Donna Andries
Customer Care Emdaplast

Geert-Jan Elzerman
CEO

Hugo Mentink
Finance & Control

Ingrid van de Kraak
Logistics

Ivan Sarmo
Logistics

Joëlla Goncalves Neto
Customer Care Emdamed

John Roterman
Logistics

Kevin Orrantia Borbolla
Logistics

Linda Koenst
Accountmanager

Martine Elzerman
COO

Myrte Werkman
Customer Care Emdaplast

Sandra Kasiliauskaite
Purchase

Sanne Kocken
Customer Care Emdamed

Steven Adjodhia
UX Designer

Stijn Kouwets
Purchase

Tahnee van Duin
Accountmanager

Vincent Elzerman
CCO

Wouter van Dijk
Accountmanager