Samen verder: EmdaMed® en G3-Medical

Zo maken wij straks het verschil

 

EmdaMed® en G3-Medical slaan de handen inéén. In de nabije toekomst gaan we verder onder de company naam G3. Hier komen innovatie en klantgerichtheid samen. De tussenliggende fase gebruiken wij voor het verder ontwikkelen van onze vernieuwde propositie en huisstijl.  

Geen zorgen! Onze missie blijft hetzelfde, namelijk zorgen dat zorgprofessionals en patiënten altijd kunnen beschikken over voldoende, kwalitatieve en betaalbare medische hulpmiddelen. We blijven voor ziekenhuizen en patiënten de betrouwbare partner waarop men altijd kan rekenen.

De komende maanden gaan we onze missie nog meer kracht bijzetten met een duidelijk verhaal en een vernieuwde visuele identiteit. Ook werken we achter de schermen aan een nieuwe website en webshop. Hiermee willen we onze online zichtbaarheid versterken met als doel dat zorgprofessionals straks nog eenvoudiger de voor hen gewenste producten kunnen vinden. 

Complementaire samenwerking
EmdaMed® is net als G3-Medical onderdeel van de OptiGroup. Eind vorig jaar vond er een splitsing plaats tussen EmdaMed® en EmdaPlast®. Deze laatstgenoemde gaat zelfstandig verder.  EmdaMed® is net als G3-Medical gespecialiseerd in medische hulpmiddelen en de bedrijven vullen elkaar uitstekend aan. Dit biedt kansen voor de toekomst, onder ander met oog op uitbreiding van het productassortiment. Daarbij is EmdaMed® sterk in het ontwikkelen van eigen label producten en (duurzame) conceptontwikkeling. Dit is een mooie aanvulling op het assortiment van G3-Medical, waarmee we onze afnemers in de toekomst nog meer mogelijkheden kunnen bieden.

Samen vooruit
Op dagelijkse basis versterken we onze samenwerking, zodat we jou de beste oplossingen kunnen (blijven) bieden. Want uiteindelijk streven we naar één doel: jouw tevredenheid. Blijf ons volgen voor een constante stroom aan nieuwe concepten en baanbrekende producten die de verwachtingen overtreffen.

De samenwerking heeft geen gevolgen voor onze afnemers in die zin dat onze processen voorlopig nog gescheiden blijven en jouw vertrouwde contactpersoon altijd voor je klaarstaat.

Heb je naar aanleiding van dit bericht nog vragen? Neem dan contact op met jouw vertrouwde contactpersoon.